Friona Brinkerhof

Als mentor ben ik betrokken en betrouwbaar. Persoonlijk contact en professionaliteit kan ik goed verenigen, waarbij het persoonlijke contact op de voorgrond staat.  Ik vind het heel waardevol om onderdeel te mogen uitmaken van iemands leven.

Dit is voor mij geen vanzelfsprekendheid, maar voelt als een meerwaarde om dat mee te mogen maken. Mijn streven is om als mentor aan te sluiten bij iemands leven, zonder dit leven over te willen nemen; wat wil iemand zélf. En hierbij op zoek te gaan naar de mogelijkheden om dat (- het hoogst haalbare-) te realiseren.
Totdat ik in 2017 als mentor ben gaan werken, heb ik ruim 20 jaar in de zorg gewerkt, zowel ambulant als in diverse woonvormen. Hierdoor heb ik ervaring in de omgang/begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, autisme, mensen met psychische klachten en hun verwanten. Betrouwbaar zijn (doen wat je zegt, zeggen wat je doet) en op zoek gaan naar wat iemand nu precies bedoelt, vind ik erg belangrijk. Mijn insteek is; anderen graag willen helpen door (professioneel) behulpzaam te zijn. BeHulpSaam, samenwerken aan uw/jouw leven!

logo BeHulpSaam

Friona Brinkerhof
Beukenlaan 14
7271 JH Borculo
06 - 53 31 63 32
friona@behulpsaam.nl
behulpsaam.nl

Friona